Inmiddels zijn de ouders van Fleur, die deelneemt aan ‘Blind Getrouwd’, ook enthousiast over de deelname van hun dochter.

De niet-traditionele weg die ze volgt om in het huwelijksbootje te stappen deed even de wenkbrauwen fronsen maar inmiddels zijn ze over de shock heen en  staan ze volledig achter de beslissing van Fleur.

Toch deed haar grootvader een opvallende uitspraak, namelijk dat Fleur niet van de gemakkelijkste is. “We hebben die uitspraak ook gezien op tv. Maar we weten nog altijd niet waar hij die vandaan heeft gehaald”, vertelt Bernard, de vader van Fleur aan Dag Allemaal.

“Ik vind mezelf alleszins vrij gemakkelijk”, deelt Fleur mee. Wellicht was hij van mening dat ze op 29-jarige leeftijd dringend iemand moest zoeken maar dat dit niet echt vlotte doordat ze te kieskeurig is.

Ook haar verlanglijst van haar toekomstige was helemaal niet lang. “Zelfs niet qua uiterlijk”, aldus Fleur aan Dag Allemaal. “Ja, hij moest groter zijn dan ik en ’n verzorgd uiterlijk hebben. Maar verder? Mager, met wat pak aan? Daar hadden ze carte blanche gekregen”, deelt ze mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.