Ze bleken het enige koppel dat getrouwd zou blijven, dus Brecht en Jolien mogen terecht trots zij op hun parcours dat ze afgelegd hebben de voorbije weken.

De voorbije maanden moesten ze geheim houden dat ze nog een koppel zouden blijven, dus zomaar iets gaan eten kon dus niet. Ze moesten het dus gezellig maken met hun tweetjes in hun eigen woonplaats.

“’s Avonds in de zetel naar televisie kijken en elkaar knuffelen. We hebben zelfs al onze kerstboom gezet Jolien: Het was een beetje corona 2.0, maar wel altijd leuk. We genoten van de kleinste dingen. Vooral dinertjes op ons terras deze zomer waren tof”, aldus Brecht aan Story.

Veel raakpunten dus en ook over de kinderwens leken ze meteen gelijk gestemd. “Vanaf het prille begin waren we er allebei heel duidelijk over dat we graag kinderen willen. Ik weet nu al dat Jolien een geboren moeder is. Ze is heel zorgzaam”, zo vertelt Brecht.

“Ik zie Brecht ook als de perfecte papa voor mijn kinderen. We zijn er allebei klaar voor, maar hebben nog geen exacte timing voor ogen. Het zal zeker geen vijf jaar duren”, bekent Jolien aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.