“Aangezien er tegenwoordig veel over de liefde wordt gezongen, mocht dat op mijn plaat uiteraard ook niet ontbreken”, vertelt Christoff aan Story.

“Ik zing in dat nummer: ‘Als je bij me bent, heeft alles weer zin.’ En ja, ik heb die song geschreven met Ritchie in mijn achterhoofd, drie jaar geleden, toen we nog een koppel waren. Hij vindt het zelf trouwens heel mooi en passend”, aldus Christoff.

Ondertussen zijn ze al twee jaar uit mekaar maar blijkbaar hebben zet toch nog veel contact. “Meer zelfs: hij is mijn beste vriend. We kunnen supergoed met elkaar praten en amuseren ons enorm. Ritchie is ook al anderhalf jaar mijn vaste roadmanager, dus we zien elkaar veel”, geeft Christoff mee aan Story.

Of ze ooit nog terug samen komen? “Weet je, de toekomst zal het uitwijzen. Maar het grappige is dat Ritchie en ik nu beter overeenkomen dan toen we een koppel waren. Dat wil ik niet op het spel zetten. Momenteel ben ik vrijgezel, en ik heb niet meteen de behoefte om mij te binden. Maar ik heb er goede hoop op dat ik niet alleen zal moeten sterven”, onthult een grappige Christoff.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.