Na een moeilijke start kiezen Jolien en Brecht vol overtuiging en liefde voor een toekomst samen. Op huwelijksreis kenden Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh namelijk een dipje, maar nadien groeide het Blind Getrouwd-koppel steeds meer naar elkaar toe en werden ze stapelverliefd.

Intussen gaan de twee zelfs samenwonen, een nieuwe spannende stap in hun relatie. Toch zijn er ook heel wat punten waarin ze totaal van elkaar verschillen.

“Ik ben ontzettend gestructureerd, terwijl Brecht veel nonchalanter is”, bekent Jolien aan Story. “Bovendien is hij heel dromerig. Soms zijn we aan het babbelen en krijg ik plots geen antwoord meer”, deelt ze openhartig.

Volgens Brecht is Jolien dan soms te veel aan het nadenken, of ze zit te piekeren over wat er mogelijk zou kunnen gebeuren.

“Terwijl ik meer alles op mij af laat komen. En ik ben ook rustiger. Jolien staat op en haar molen begint meteen te draaien. Gek word ik ervan”, aldus Brecht aan Story. Maar toch lijkt dit geen breekpunt want zijn manier van doen brengt volgens haar rust in haar leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.