Pommelien Thijs zag haar pupil al meteen winnen in ‘The Voice Kids’. Als coach tijdens je eerste deelname ook de winnaar afleveren is niet niets maar Pommelien Thijs slaagt er maar weer in.

“Het is een cliché, maar ik had nooit verwacht dat ik zou winnen. Ik begon aan The Voice Kids zonder hoge verwachtingen. We smijten ons gewoon en zien wel waar we raken. En plots sta je in de finale en roepen ze jouw naam”, aldus de jonge winnares aan Story.

Ze koos voor coach Pommelien Thijs omdat ze al van jongs af aan grote fan was. “Ik vond het zo cool dat ik haar nu in het echt kon zien en dat ze zich ook nog eens omdraaide voor mij. Bovendien kijk ik ook enorm op naar haar als zangeres en actrice. Alles wat ze doet, doet ze heel goed”.

“Naast zangtechniek heeft Pommelien mijn zelfvertrouwen ook een boost gegeven”, bekent de jonge telg van Pommelien.

Veel contact met haar coach heeft ze echter niet meer. “Het contact is heel sporadisch. Pommelien is heel druk bezig en ik wil haar niet te veel storen”, geeft Sikudhani toe aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.