Hij is een topdealer uit het programma ‘Stukken van mensen’ en haalt dan ook alles uit de kast om de mooiste voorwerpen binnen te halen.

Met Jessica Alba zou hij graag eens een deal sluiten en ook voor horloges heeft hij echt een zwak. Hij heeft altijd van een bepaalde horloge gedroomd en toen hij het eindelijk kon betalen, heeft hij het meteen gekocht.

Maar zijn ultieme guilty pleasure? Dat is gewoon een trappist in de hand hebben en netflixen. Dat doet hi het liefst als gans het gezin slaapt. “Ik kan daar zo van genieten. Aan het eind van de dag eventjes ‘me-time’”, aldus Yves Chung. Hij heeft dit zelf nodig om te relaxen als het een drukke dag was.

Ondanks het feit dat hij vaak met dure zaken in contact komt, heeft hij een hekel aan mensen die op mekaar neer kijken. “Iedereen is gelijk voor mij”, zo deelt hij mee in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.