Sinds Britt Van Marsenille mama is geworden van zoontje Alfóns-Andrés, die inmiddels al drie jaar is, kijkt ze met een andere bril naar bepaalde onderwerpen in ‘Factcheckers’.

De presentatrice geniet volop van het moederschap. “Een kind geeft een extra dimensie aan je leven, maar ik ben geen ander persoon geworden”, aldus Britt aan Story.

Het nieuwe seizoen van ‘Factcheckers’ start voor Britt Van Marsenille meteen ver uit haar comfortzone. Ze waagt zich in de wereld van de datingapps, om bepaalde gewoontes en gedragingen te onderzoeken.

Ze maakt zelf een profiel aan op verschillende apps om te zien hoe dit nu eigenlijk allemaal werkt. “Ik ben nog van de generatie die de ware in het echt hoopt te ontmoeten. Ik ging op café en zo”, klinkt het bij Britt zelf tijdens het gesprek met Story.

Zelf is Britt intussen al een hele tijd samen met Frederik. “Hoe ik mijn huidige man heb leren kennen, ga ik in het midden houden. Maar toen hij acht jaar geleden voor mijn neus stond, was ik meteen onder de indruk”, deelt ze openhartig mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.