Ze scoort de ene hit na de andere, verkoopt brooddozen, schooltassen en kledij van haar eigen collectie als zoete broodjes en vult binnenkort meerdere keren het Sportpaleis.

Het is dus wel zeker, de carrière van Camille zit op kruissnelheid. Haar nieuwe singel ‘Magie’ is uit maar een andere uitschieter van op haar album is zonder twijfel ‘Ademnood’.

“Letterlijke ademnood, ça va nog, ik ben na al die shows in uitstekende conditie. Maar het is zo’n speciaal nummer voor mij . Ik vind dat het past op een huwelijk”, vertelt Camille aan Dag Allemaal.

Als ze zelf een aantal zinnen uit het liedje luidop uitspreekt krijgt ze terug kippenvel. “Kijk, ik word er weer emotioneel van. En ik heb het zelf geschreven, dus ik kan blijkbaar mezelf ontroeren!”, aldus Camille.

Maar de song zingen op haar eigen trouwfeest lijkt toch wel een brug te ver. “Stop het! Dat kan ik niet zingen, hoor! Hoe awkward zou het zijn als ik moet wenen van mijn eigen nummer op mijn trouw. Nee, daar ga ik niet aan beginnen”, deelt Camille vastberaden mee aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.