Kim Van Oncen en haar vriend Niels De Jonck zijn al elf jaar een koppel, toch zijn ze niet altijd even lief voor elkaar zo valt in De Morgen te lezen.

“Wij zijn geen koppel dat elkaar aanspreekt met ‘koekske’ en ‘I love you, snoepie’”, gaat Kim van start. “Ik ga hem ook niet bestoefen omdat hij heeft gekookt. Nee, gewoon normaal doen en niet zo overdreven klef.”

Het tweetal is duidelijk een voorstander van tough love en natuurlijk hoort daar ook plagen bij.

“Weet je wanneer ik echt kwaad zou worden? Als ik tegen hem zeg dat mijn gat dikker geworden is − en dat ook zo is − en hij dat zou tegenspreken”. Niels vult op zijn beurt dan weer aan dat hij haar waarschijnlijk al zou hebben verteld dat ze een paar kilo is aangekomen alvorens ze het zelf naar voor brengt.

“Ik kan ook echt dagen hebben waarop ik Niels zeg dat ik hem die dag echt niet leuk vind. Dat mag. Wij weten van elkaar dat we dat kunnen benoemen en dat dat niets betekent”, besluit Kim

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.