Marielle blijkt de nieuwe liefde in het leven te zijn van Guy Van Sande. Ze planden een romantische trip naar Amsterdam en dat was de aanleiding voor een aantal leuke foto’s op sociale media.

Nadat Guy de ene na de andere mokerslag heeft gekend, is er nu eindelijk een lichtpunt in de donkere tunnel.

Drie jaar geleden werd Van Sande veroordeeld tot drie jaar cel met uitstel voor het verspreiden en maken van grensoverschrijdende filmpjes met kinderen. Tijdens het onderzoek bleek dat hij zelf ook een naaktfoto van een jong meisje had gemaakt in zijn eigen badkamer.

Als acteur werd hij bijgevolg nergens meer gevraagd en ook zijn schepenambt in Edegem moest hij vaarwel zeggen.

Zijn toenmalige vrouw Nathalie heeft hem altijd gesteund door dik en dun maar besloot uiteindelijk na al die tumult en na vijf jaar huwelijk toch te vertrekken. Ook dat is blijkbaar verwerkt en nu geniet Guy Van Sande met volle teugen met zijn nieuwe vriendin. De vele reacties op de foto’s tonen aan dat heel wat mensen hem inmiddels ook dat geluk terug gunnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.