Op 28 juni 2023 verwelkomden Bart Beyaert en Céline Dewitte die we leerden kennen in het dertiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ op VTM met Alice hun eerste kindje.

Story ging langs op babybezoek en vroeg de kersverse ouders hoe ze hun eerste spruit zouden opvoeden, welke normen en waarden ze haar wilden meegeven.

“ We zullen haar zeker leren beleefd te zijn”, klinkt het bij Céline. “Verder zullen we haar streng maar correct opvoeden: We willen haar zeker niet verwennen, maar ze zal ook niets tekortkomen”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.