Maak dat maar mee

Camille is zowat dé ster van Vlaanderen op dit moment. Overal waar ze gepland staat op een affiche komt er massaal veel volk op af en wordt ze zowat door iedereen op handen gedragen. En daar is de zangeres erg dankbaar voor.

“Het blijft toch altijd een beetje kicken om te zien dat er zoveel volk voor mij komt. Niet dat ik bang ben dat er niemand zal staan, maar het is toch altijd met een klein hartje afwachten of ze gaan meezingen met mijn nummers. Tot nu toe is dat altijd al het geval geweest” zegt Camille in Story.

Met meer dan 100 optredens en zoveel fans moet er ongetwijfeld al eens iets zots zijn geweest dat de jonge zangeres heeft meegemaakt.

“Maar dat was niet tijdens een optreden, maar wel op restaurant. Het was tien uur ’s avonds, waardoor de zaak zo goed als leeg was en ik had nog een meeting met mijn manager William. Op een bepaald ga ik naar het toilet en daar hoor ik een fan op de deur kloppen.”

Camille schrok zich natuurlijk rot toen ze de fan haar naam hoorde roepen. “Ik dacht dat er iets gebeurd was met William of zo. Maar die vrouw wilde gewoon een foto. Zo gek!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.