Elk jaar is de reünie van ‘Boer Zkt Vrouw’ spannend als je de reeks gevolgd hebt. Want dan kom je te weten of de boeren nog samen zijn met hun grote liefde die ze tijdens het programma ontdekt hebben.

Dit jaar werd er verteld dat boerin Cathy net vóór de opnames al iemand had leren kennen. “Ik begrijp de negatieve reacties van sommigen”, vertelt Cathy aan Dag Allemaal.

Volgens haar mag iedereen ook een mening hebben en deze meedelen, zolang het maar op een respectvolle manier gebeurt.

“Het klikte tussen Wes en mij, maar we hadden nog geen relatie. Het was voor mij te pril om te weten: ‘Dit is ’m!’ Weet je, ik was al heel lang alleen en ik was dat beu. Daarom nam ik ook deel aan ‘Boer Zkt Vrouw’”, onthult Cathy in Dag Allemaal.

“Ik wilde mij weer smijten in de liefde, ’t was echt mijn bedoeling om met een relatie uit het programma te komen. Om dan ’n week voor de opnamen dat hele avontuur weg te gooien omdat ik iemand had leren kennen met wie het goed klikte… Ik kón dat toen nog niet. Ik had gekozen voor ‘Boer Zkt Vrouw’ en wou me daar op dat moment voor de volle 100 procent voor engageren”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.