Een groot deel van de ruim 40.000 volgers van Chiara Siddu vragen zich af waar Chiara is. De blondine lijkt haar Instagramaccount verwijderd te hebben. Eerder deze week is de bom tussen haar en Michelangelo ontploft.

Michelangelo, die duidelijk een boontje had voor de blondine uit Weert, heeft keihard naar Chiara uitgehaald. Realityfbi heeft een conversatie van Michelangelo gedeeld waarin hij vertelt dat Chiara rondbazuint dat zij niets meer van Michelangelo moet hebben maar dat zij nadien 100 berichten via WhatsApp stuurt om het weer goed te maken. “Als ze er niet tegen kan dat ik met andere chicks praat in de club en me achteraf gaat ontvolgen is het toch allemaal duidelijk”, schrijft Michelangelo. “Ik ben haar zelfs moeten gaan blokken op WhatsApp omdat ze mijn hoofd moe maakt”, gaat Michelangelo verder.

Blijkbaar waren deze uitspraken voor Chiara de druppel die de emmer deed overlopen, zij verwijderde een pak berichten van Instagram en ondertussen krijgen wij de pagina niet meer te zien op onze computer. In de app zien we de pagina van Chiara nog wel, maar alle berichten zijn verwijderd en we kunnen ook niet meer controleren wie Chiara nog volgt. Is haar profiel effectief verwijderd of staat het onzichtbaar?

Wij vinden het toch wel bizar hoe Chiara zich gedraagt. Dat was in het huis al zo, ook na haar exit omdat haar moeder wat had meegemaakt deed Chiara mysterieus en dat is altijd zo gebleven, ook over haar relatie met Michelangelo. Die lijkt nu over en uit te zijn. Wij wensen Michelangelo een goede meid toe! Dames, de jacht is geopend!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24