De agenda van Karen Damen is meer dan volzet. Ze heeft een rol in de nieuwe telenovelle met Camille Dhont, speelt in ‘Familie’ en heeft binnenkort haar eerste onewomanshow.

Het is dus super druk voor haar. “Ja, maar het is goed. Ik heb al momenten gekend waarbij ik niet meer wist waar mijn kop stond, maar deze keer is het oké”, vertelt Karen al glimlachend aan Primo.

Ze heeft alles goed georganiseerd en onder controle en dat heeft ze blijkbaar nodig. En blijkbaar heeft ze dat alles dan nog eens te danken aan een oude bekende: William Vaesen, haar manager.

We kennen hem ook als zanger Niels William maar vooral als de ontdekker van K3. “Inderdaad. Nu precies 25 jaar geleden. We zijn herenigd. Ik heb achttien jaar het gevoel gehad dat ik geleefd werd, toen ik bij K3 was, en ik vond dat bij momenten heel erg. Maar toen ik plots niet meer werd geleefd, vond ik het eigenlijk nog erger”, vertelt Karen openhartig.

“Hoe kwam dat? Ik moest plots mijn eigen boontjes doppen, na ons afscheid bij K3. Eerst was het van ‘Joepie, I’m free!’, maar al snel kwam dan het gevoel van ‘Please, help mij, ik kan dit niet!’”, bevestigt ze aan Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.