Lars en Raven gespeeld door Kürt Rogiers en Aaron Blommaert zijn zowat de meest populaire personages uit de tv-reeks ‘Familie’ die dagelijks op VTM te zien is.

Maar nu onthulden de twee recentelijk tijdens een nogal informele radiobabbel, de inhoud van een pact die ze ooit afsloten.

Ze noemen het zelf ‘het pact van Kalmthout’, omdat ze het daar afgesloten hebben destijds maar de inhoud is toch wel zeer onrustwekkend. Beide acteurs beloofden mekaar namelijk dat ze tegelijk zouden stoppen in ‘Familie’.

“Dat gebeurde op een prachtige locatie in Kalmthout, vandaar dat we onze afspraak het pact van Kalmthout noemen. Wij hebben toen gezworen dat we ons lot aan elkaar zouden verbinden. Dus: als de ene ooit met ‘Familie’ stopt, dan doet de andere dat ook”, vertelt Aaron aan TV Familie.

Over de specifieke timing blijft hij heel mysterieus. “Kürt zit natuurlijk al veel langer in ‘Familie’, hij speelt al zeven jaar mee. Ik ben nog maar aan mijn derde seizoen bezig. Ik ben dus wel benieuwd hoe dit pact nu gaat aflopen…”, aldus Aaron Blommaert

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.