Radio2-icoon Christel Van Dyck is sinds begin deze zomer officieel op pensioen. Primo vroeg aan de radio-stem of ze geen schrik heeft om in het befaamde zwarte gat te vallen.

“Ik ga me zeker niet vervelen, dat zit niet in mij. Ik heb genoeg te doen”, gaat Christel van start. “Toen ik destijds een jaar thuis was na mijn borstoperatie moest ik recupereren. Wel, ik heb daar toen echt van genoten. Ik had zelfs tijd te kort.”

Christel geeft aan dat ze haar pensioen eerst nog over zich heen moet laten komen. “Enkele maanden nietsdoen en dan zien we wel.”

Toch heeft de Radio2-stem al een klein to do lijstje in haar hoofd. “Mijn huis moet opgeruimd worden, ik heb een kleinzoon van een jaar en ben plusoma van een kleindochter. Daarnaast wil ik ook meer tijd vrijmaken voor mijn papa, die 90 geworden is.”

“Het leven mag vertragen”, besluit ze wijselijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.