Iedereen die gekend is in de media, kan zich momenteel wagen aan een job als influencer. Dus ook Fabrizio Tzinaridis, die destijds bekend werd met het programma ‘Temptation Island’.

Hij krijgt naar eigen zeggen flink wat aanvragen binnen van diverse bedrijven. “Met een profiel zoals het mijne kan je 1.000 à 4.000 euro krij gen voor een Instagram-campagne”, zegt hij aan Dag Allemaal.

“Bij een langdurige samenwerking kan dat bedrag nog serieus oplopen. Ik heb al voorstellen van 10.000 euro gekregen om brol aan te prijzen, maar daar wil ik mij niet aan verbranden”, aldus de BV.

Naast zijn bezigheid als influencer, werkt hij als tattoo-artist, lifecoach en heeft hij zijn eigen cosmeticalijn.

Een eigen restaurant staat ook op zijn lijstje, samen met zijn broer. En uiteraard hebben we het dan over een Grieks restaurant.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.