Hij staat er voor de elfde keer

De Gentse Feesten komen eraan en daar kijkt Christoff erg naar uit. Ook dit jaar staat hij weer op het Sint-Baafsplein. Daar staat hij nu al voor de elfde keer.

“Ik heb daar dus nu al heel veel stress voor. Het publiek verwacht een gigantisch feest met enkel hits. En ik ga keihard mijn best doen om hen een fantastische avond en nacht te bezorgen. Ooit ben ik daar begonnen in het voorprogramma van Eddy Wally. Een jaar later is hij daar ziek geworden en heb ik zijn plaats ingenomen”, vertelt Christoff in De Zondag.

De zanger vindt het een hele eer dat hij jaar na jaar opnieuw wordt gevraagd. Hij wil de organisatie dan ook niet teleurstellen.

“Ik ben er altijd al anderhalfuur op voorhand, en zie het plein dan volstromen. Dan beginnen de zenuwen echt door mijn lijf te gieren, meer dan bij andere grote concerten. Het blijft altijd iets bijzonder daar op de Gentse Feesten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.