Als veelgevraagd artiest is schlagerkoning Christoff heel wat kilometers per jaar onderweg. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat, wanneer Primo hem naar zijn ‘Heilige Plek’ vraagt, hij zijn auto als antwoord noemt. Voor Christoff is een autorit pure ontspanning, zelfs met alle files die ons land kent.

Al moet hij toegeven dat hij zelf ook wel wat last heeft van de alsmaar langer wordende rijen van vaststaande auto’s.

“Het drukker verkeer is een ramp geworden. Véél erger dan vroeger”, erkent de charmezanger. “Als ik een afspraak heb, probeer ik die te plannen tussen de files door, maar tegenwoordig kan je dat steeds moeilijker inschatten”, vervolgt hij. “Vroeger was er een ochtendspits en een avondspits, maar tegenwoordig is het de hele dag door.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.