Zita Wauters is deze zomer degene die zorgt voor de info en post op social media en allerhande interviews afneemt met gasten op ‘Zomerhit’.

Siska Schoeters probeert haar te ondersteunen waar mogelijk maar overlaad haar niet met goede raad. “Niets zo vervelend als dat. Ik wil haar vooral een veilig gevoel geven. Ik vond het meteen heel fijn nieuws, toen bekend werd dat Zita ook aan boord kwam, omdat ik wist dat het ging werken”, aldus Siska aan Story.

“Zita is heel volwassen voor haar leeftijd. Toen ik zo oud was, was ik vooral heel onzeker. Ik bewonder vooral hoe ze praat. Ze denkt na voor ze iets zegt, dan weet je dat ze goed is opgevoed. Maar daarnaast is ze ook een sterke en gelukkige vrouw”, aldus Siska Schoeters.

“Waarom zou ik ongelukkig zijn? Natuurlijk kan het leven soms beter, maar ik heb echt geen reden tot klagen. Ik voel me heel chill”, bekent Zita.

Vorig jaar was dat serieus minder het geval. “Ik denk dat het normaal is dat iedereen mindere en betere periodes heeft­ . Ik heb wel hard aan mezelf gewerkt, dat vind ik belangrijk, en nu voel ik me supergoed!”, bekent ze openhartig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.