Marc is een zeer ‘aanwezige’ mens en dit bleek voor Mabel net iets té veel van het goede. Zij zocht een rustig persoon waarmee ze kon wandelen en dit deed haar uiteindelijk Marc naar huis sturen.

De voormalige bakker was steeds één brok energie maar heeft blijkbaar ook een rustige kant. “Ze had de tijd moeten nemen om ook mijn rustige kant te leren kennen, want die heb ik zeker wel”, aldus Marc aan Dag Allemaal.

Toen ze Marc had weggestuurd en hij in een taxi wegreed, barstte Mabel in tranen uit. “Blijkbaar besefte ze meteen dat ze de verkeerde keuze had gemaakt”, vertelt Marc openhartig.

“Omdat ze maar over mij bleef praten, vonden de makers van ‘B&B Zoekt Lief’ dat ze het nog een kans moest geven. Door een staking konden er geen vliegtuigen landen op Charleroi en moest ik enkele dagen op hotel verblijven in Bordeaux. Mabel heeft zich de moeite getroost om mij daar te komen opzoeken, een trip van 300 kilometer heen en terug”, onthult Marc.

Toch is er uit Mabels onverwachte bezoekje geen romance voortgevloeid. “We hebben wel nog contact”, aldus Marc.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.