Estelle werd geboren toen Wendy 43 was. Een ‘accidentje’, zoals men het vaak noemt maar zo ziet Wendy Van Wanten het zelf niet meteen.

“Estelle was geen accident, ze was echt een liefdeskind. Oh, het was fenomenaal, toen ik te horen kreeg dat ik na twee zonen een dochter zou krijgen… Ik had nooit gedacht dat ik op m’n 47ste nog zwanger kon geraken”, vertelt Wendy openhartig aan Dag Allemaal.

Voorbehoedsmiddelen heeft Wendy nooit gebruikt. “Ik ben zo’n oermoeder, die puur natuur op het periodiek systeem rekende. Sinds m’n 58ste heb ik geen maandstonden meer. Die mis ik. Ik had ’t niet zo makkelijk met de menopauze. Dat doet wat met ’n mens, echt”, geeft de Vlaamse diva toe.

In die periode gingen Wendy en Frans ook even uit mekaar. Toch wist dochter Estelle meteen dat het allemaal goed ging komen.

“Ik wist dat het niet gedaan was. Ik dacht: die komen snel weer bij elkaar”, onthult Estelle aan Dag Allemaal. En dat gebeurde inderdaad ook want Frans en Wendy konden mekaar niet missen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.