Zanger Christoff De Bolle reageert geschokt op het nieuws dat collega Will Tura aan dementie lijdt. “Ook al had ik van enkele intimi geruchten gehoord dat Wills gezondheid niet zo goed was’.

De voormalige KLUBBB 3 zanger geeft aan dat het toch wel confronterend is. “Ik ken hem al een groot deel van mijn leven en ergens zie je die man als onaantastbaar. Dat Will dit deelt met zijn fans, laat zien dat hij een mens van vlees en bloed is.” vertelt hij aan Dag Allemaal.

Christoff zelf kent de ziekte maar al te goed, helaas hebben beide zijn grootmoeders ook een vorm van dementie gehad. “Ergens is het shockerend om te zien hoe ze in hun eigen wereld begonnen te leven.” besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.