Ze wordt binnenkort 60 jaar en ziet dit als het nieuwe 40. Lulu Aertgeerts, gekend van ‘Wittekerke’ en en ‘Familie’, ziet op mentaal en emotioneel vlak enkel maar voordelen.

De fysieke ongemakken verbeteren er natuurlijk niet op als je ouder wordt. “Als ik uren in de auto zit, stap ik stijf uit”, zo vertelt Lulu aan Dag Allemaal.

Een voordeel is dat ze nu gerichter kiest waar ze haar energie aan besteedt. “Wat een opluchting. Ik hoef niet meer door iedereen geaccepteerd en bewonderd te worden. Ik kan beter relativeren en lachen met mezelf. De hoogmoed van de jeugd is wat voorbij”, aldus Lulu.

Ondertussen ziet ze zichzelf ook al in de rol van oma. “Dat zou ik keitof vinden, al zitten kleinkinderen er nog niet meteen aan te komen”, bekend Lulu aan Dag Allemaal.

Haar zonen zijn nog jong en moeten nog écht leven voor ze aan kinderen beginnen, zo vindt Lulu zelf. “Voor hun dertigste moeten ze er niet aan beginnen. Als ik ooit oma word, ga ik heel gelukkig zijn. Amai! Ik denk dat dan m’n leven compleet zal zijn”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24