Verrassing van formaat: enkele maanden geleden trok Christophe Ramont de deur achter zich dicht bij de stad Gent. Christophe ging als consultant aan de slag, maar hij is daar ondertussen al mee gestopt.

“Dienstmededeling: na enkele leerrijke maanden heb ik vandaag de deur van consultancy achter mij toegetrokken. Geen slaande deuren, we gaan in goede verstandhouding uit elkaar”, laat Christophe weten.

“De afgelopen maanden moest ik jammer genoeg tot het besef komen dat het werk dat op mij lag te wachten mij niet meer/voldoende motiveerde. En dan wordt het plots een opdracht… En dus nam ik de moeilijke beslissing om mijn ontslag in te dienen”, geeft Christophe toe.

“Voelt het een beetje als een #fail om na een paar maanden de job te verlaten? Toch wel. Was blijven hangen dan een betere oplossing geweest? Absoluut niet. Dus ben ik heel blij dat ik de stap gezet heb.
Met dank aan de werkgever voor de geboden kansen en met warme knuffels aan de collega’s waar ik mocht mee samenwerken de afgelopen maanden! ❤️”

Wat Christophe nu gaat doen is niet duidelijk. Of toch wel een beetje: vooral van het weekend genieten. Kan je hem ongelijk geven?Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24