19 jaar, zo oud was Christopher toen zijn dochter Iluna geboren werd. “Vijf weken te vroeg!”, vult Christopher zelf nog aan.

In Dag Allemaal legt hij uit dat Stephanie door complicaties wekenlang in het ziekenhuis heeft gelegen. Bijna liep het zelfs grondig mis, kan Christopher zich nog voor de geest halen. Met een beetje pech was Iluna er niet meer geweest. “Maar zie haar nu zitten!”, zegt een glunderende Christopher.

Iluna heeft ondertussen haar diploma van de middelbare school ontvangen. “Die periode op neonatologie was zwaar… Bij Iluna’s proclamatie moest ik daaraan terugdenken, ik werd er zelfs emotioneel van”, vertelt Christopher.

“Iluna is het beste bewijs dat op liefde geen leeftijd staat. Stephanie en ik hebben ervoor gekozen om voor ons kind te zorgen, we hebben alles in functie van ons gezin gedaan, en zie nu…”, besluit de trotse papa.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.