Dirk en Claire namen zonder veel verwachtingen deel aan ‘Hotel Romantiek’. Ze hadden niet verwacht de liefde te vinden en al zeker niet bij elkaar. Toch was er meteen een klik tussen hen, al vanaf dag 1.

Al was Dirk misschien iets sneller overtuigd dan Claire. Voor hem behoorde Claire meteen bij zijn favorieten.

“Bij Dirk had ik dat niet. Ik had geen voordeur. Het was leuk in de soek, tijdens de eerste opdracht, maar ik heb nooit gedacht dat er meer inzat. De derde dag stuurde ik een sms’je naar mijn kleinkinderen: ‘Wees niet ongerust, ik zal niet met een nieuwe bompa naar huis komen.”

Maar daar kwam dus toch eerst een beetje verandering in. En wonderwel eerst bij Claire en niet bij Dirk. Het groeide stelselmatig nadat ze een paar keer door het lot zijn samengebracht.

“Hadden mijn kinderen en kleinkinderen na het videogesprek met Dirk hem in hun rangschikking niet op één gezet, was ik nooit met hem in de zwaan beland en hadden we nooit die romantische privédate gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.