Tom Dice en Kato Callebaut of ook wel The Starlings zijn in blijde verwachting. Na hun huwelijk deelden ze mee dat ze een miskraam hadden gehad maar nu is er toch sprake van gezinsuitbreiding.

“We genieten volop”, vertelt Tom super blij aan Dag Allemaal. “In het begin was het extra spannend, door de ervaring van die miskraam, je hoopt dat alles goedkomt. Maar die fase zijn we voorbij”, aldus Kato.

Uiteraard blijft het voor hen nog wel spannend maar de dokters hebben hen gerustgesteld. “We zijn niet meer bezig met wat er mis kan gaan”, bekent Kato aan Dag Allemaal.

Toch geeft Tom toe dat ze in het begin in hun achterhoofd dachten van ‘oei, hopelijk gebeurt het niet opnieuw’. Gelukkig hebben ze die angst kunnen loslaten.

“Ik ben niet vergeten wat we hebben moeten doorstaan, maar ik sta wel elke morgen met de glimlach op, en met een energie die ik in heel mijn leven nog niet gehad heb”, vertelt Tom aan Dag Allemaal. En ook op muzikaal vlak blijven ze gaan want hun nieuwe single ‘Under Your Spell’, een verrassende samenwerking met Piet Goddaer, alias Ozark Henry, is een hit in wording.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.