Dominique Van Malder omschrijft zichzelf tegenwoordig als een Brits stuk crapuul na een operatie. De gastric bypass zorgt ervoor dat hij in super snel tempo heel wat kilo’s verliest.

Gelukkig trekt zij zich daar totaal niets van aan. Na de gastric bypass operatie wist hij sowieso dat hij snel heel wat gewicht zou verliezen.

In een dubbel interview vertellen zowel hij als Margriet Hermans over de weg die ze aflegden. “Het niet kunnen optreden en werken overkwam mij in die periode toen de kinderen allemaal thuisonderwijs moesten krijgen, vertelt Margriet openhartig aan Dag Allemaal. moesten openhartig aan Dag Allemaal.

Hij onderging een gastric bypass, zij 23 jaar geleden een voorloper daarvan. We krijgen dus een uniek interview met twee mensen die hun leven totaal overhoop gegooid hebben om die kwalijke kilo’s kwijt te geraken en gezonder te leven.

Volgens Dominique putte hij moed uit Margriet Hermans. “Ze is niet alleen een fantastische zangeres en presentatrice, ze gaf me ook moed. Iemand die zwaarder was op tv zien schitteren, gaf me de hoop dat het ook voor mensen zoals ik mogelijk is”, aldus Dominique aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.