Koen Crucke is allesbehalve blij met de beslissing van Studio 100 om hem te schrappen als personage in ‘Samson en Marie’.

Marie Verhulst staat echter achter die beslissing. “Het is goed dat er een frisse wind waait. Met de oude figuren was alles verteld”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

“Ik heb Koen recent niet gehoord. Ik weet niet hoe de communicatie persoonlijk verlopen is, daar heb ik weinig mee te maken. Er wordt mij gewoon verteld wat wij gaan doen”, aldus Marie.

Volgens haar mag zij altijd haar mening geven over hoe zij bepaalde zaken ziet voor ‘Samson en Marie’ maar ze durft niet garanderen dat er ook daadwerkelijk naar haar geluisterd wordt.

“Kijk, ik vind het een logische beslissing van Studio 100 om te kiezen voor brandweerman Bill en bakkerin Florentine. Zij zitten ook in ‘IJsjestijd’, dat al meer dan een jaar op Ketnet loopt. Ik snap dat Koen het jammer vindt, maar enkele maanden geleden hebben we het er al over gehad en toen leek hij het oké te vinden”, verneemt Dag Allemaal van Marie Verhulst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.