Sergio treedt op in kleinere zalen of op evenementen, waardoor niet alles afgebakend is en hij vaak door het publiek moet lopen naar het podium.

“Als het dan mooi weer is en ze zijn al een hele dag aan het drinken, is er altijd wel een flauwe plezante”, onthult Sergio aan Dag Allemaal. Dan krijgt hij allerlei uitspraken te horen die hem echt wel raken.

“Ah hier se, de Sergio! Wanneer ga je eens leren zingen?’ Er gaat bij na geen weekend voorbij of er is wel zo’n ambetanterik die ik een draai rond zijn oren zou kunnen geven”, aldus Sergio.

“Sommigen denken dat ik een hond ben en dat ik maar tegen die onnozelheid moet kunnen. Maar als je er bij mij over gaat, deins ik voor niemand terug. In 2015 ben ik zelfs op de vuist gegaan met zo’n paljas. Sindsdien probeer ik dat wel te vermijden”, onthult hij .

Hij moest ooit meer dan één miljoen frank schadevergoeding betalen voor drie knokpartijen. “Mja, op een zwak moment heb ik dat aan Luk Alloo verteld. Maar die bedragen… Alsof ik dat nog zou weten hoeveel precies het was, ’t is al zo lang geleden”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.