Zangeres Kato Callebaut heeft er een zware jeugd opzitten, zo blijkt uit een interview met Het Laatste Nieuws. Haar vader verdween al heel vroeg uit beeld en haar moeder, die ondertussen overleden is, was niet “de meest stabiele mama” volgens Kato.

“Vroeger vond ik het moeilijk om te praten, dat heb ik nu niet meer”, gaat Kato van start. “Dat kwam door hoe ik was opgevoed, natuurlijk: we babbelden niet echt over dingen en er was voortdurend ruzie.”

Ondertussen heeft de zangeres ingezien dat praten helend kan werken, zelf noemt ze het haar redding.

“Ik heb ook veel gehad aan therapie. In 2021 heb ik een kindje verloren, sindsdien ga ik weer vaker. Een half jaar ervoor was mijn mama gestorven, een jaar eerder mijn oma en dat was te veel”, geeft de zangeres toe.

“Het goeie eraan is dat ik sindsdien veel dankbaarder in het leven sta”, besluit Kato.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.