In de rubriek “Centen en Percenten” van Het Laatste Nieuws vertelt Sergio over de keer dat hij dacht de deal van zijn leven gemaakt te hebben.

Wanneer de reporter van Het Laatste Nieuws vraagt naar de grootste financiële misstap van de zanger, zegt Sergio het volgende: “Het meest legendarische verhaal is dat ik ooit een videocamera kocht in de veronderstelling dat het een hightech exemplaar was.”

Ergens op een snelwegparking in Italië betaalde de zanger 70.000 Belgische frank cash, wat gelijk staat met 1.735 euro. Oorspronkelijk dacht Sergio dat het toestel “van de camion gevallen” was en dat het daardoor zo goedkoop was.

In de waan dat hij de koop van zijn leven gemaakt had, opent Sergio de verpakking: “In de doos zat een houten exemplaar en de verpakking was verzwaard met bakstenen”, baalt de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.