In 2022 bracht actrice en tv-persoonlijkheid Nathalie Meskens met ‘You Knocked Down My Walls’ haar eerste solosingle uit. Sindsdien mag ze zich dus ook zangeres noemen. Een kinderdroom die uitkomt, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Toch heeft het lang geduurd voor ze hier echt klaar voor was: “Ik had zoveel imitaties gedaan en covers gezongen dat ik letterlijk niet meer wist wat mijn eigen stem was”, legt ze uit. Drie jaar voor haar oudste dochter Lima geboren is, begon Nathalie uiteindelijk heel intensief te schrijven, zowel teksten als muziek. Dat was niet alleen leuk en bevrijdend, het was ook therapeutisch: “Ik heb daarbij heel duidelijk gevoeld ‘dit is echt wat ik wil doen.’”

Met ‘Gotta Run’ heeft Nathalie sinds kort een tweede single uit: “En volgend jaar ga ik toeren, want ook daarvoor geldt: ik heb tijd. Ik wil mezelf geen druk opleggen. We zien dan wel hoe het loopt”, klinkt het. “Dat hoeven geen Sportpaleizen of grote festivals te zijn, zolang ik maar gewoon mag blijven doen wat ik graag doe. En misschien vind ik die kleine podia ook wel écht fijner”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.