“Als we ooit een man op missie nodig hebben, dan zouden we het liefst vertrekken met Davy”, dat waren de lovende woorden van de Special Forces operatoren na afloop van het gelijknamige VTM-programma.

Na het avontuur in de woestijn vertrok Davy naar Hollywood, waar zijn vriend Lukas Dhont bezig was met zijn Oscar-campagne voor de film “Close”. “Heel tof om dat mee te mogen ervaren als supporting husband” vertelt Davy trots tijdens een interview met Dag Allemaal.

Een heel interessante wereld volgens Davy: “Je komt in werelden die ook voor mij als tv-maker fantastisch interessant zijn. Bij de Golden Globes draai je je om en zie je Brad Pitt staan babbelen met Quentin Tarantino, en wat verderop zitten Steven Spielberg en Rihanna. Op een pre-Oscar-party struikelde ik bijna over Elton John, op de dansvloer zag ik Dua Lipa, Jennifer Aniston en Sandra Bullock.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.