Zanger en acteur Jo Hens staat met de nieuwste show van Level Six garant voor een wervelend optreden die het tienjarig bestaan van de partyband extra verve moet geven. 

Door het jaar zijn ze veel geboekt voor bedrijfsfeesten en corporate events, licht de zanger toe in Primo. Toch is de festivalzomer, het hoofddoel. “Niks zo leuk als op een festival t kunnen spelen bij mooi weer voor een uitzinnig publiek.”

De operatie aan de stembanden was voor Jo Hens even spannend, maar het is goed gekomen. Door die ingreep is hij er meer dan ooit van overtuigd dat hij zorg moet dragen voor zijn stem. 

“Ik probeer nooit te drinken voor een optreden, al lukt dat niet altijd…”, lacht Jo in Primo. “Vroeger was dat schering en inslag, pintjes drinken met de band en crew.”

Het roken heeft Jo nog niet definitief afgezworen. Na een korte stop, werd de drang terug te groot. “Het is een slechte gewoonte, voor niks goed. Ja, het is best stom. Maar ik heb de moed nog niet gevonden om de stap naar stoppen opnieuw te zetten. Niemand is perfect, hé”, relativeert de zanger in Primo. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.