Het geplande huwelijk van Wendy Van Wanten en Frans Vancoppenolle voor de realitysoap ‘Wendy & Verwanten’ ging destijds op het laatste nippertje niet door. Zal er ooit nog een huwelijk volgen, wil Primo graag weten. 

“Wie weet?”, lacht Wendy. “Maar Frans en ik hebben in se geen trouwring nodig om ons te binden. Onze dochter Estelle is net vijftien geworden. Ja, Frans en ik zijn trots op haar.”

Voor de kortstondige liefdesbreuk van vijf jaar geleden waren er verschillende redenen, waaronder de menopauze van Wendy. “Veel veranderingen en zo. Weet je, die breuk was meer een vorm van herbronnen”, verklapt de zangeres heel open. 

Frans geeft grif toe blij te zijn dat het snel weer goed gekomen is. Volgens Wendy onder meer te danken aan het feit dat ze ’s nachts niet zonder elkaar kunnen. 

“Ik was op een appartementje gaan wonen, maar ik sliep daar niet goed”, aldus Frans in Primo. En Wendy sliep niet goed alleen in ons bed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.