Nathalie Meskens is een people pleaser, zo laat ze aan Het Laatste Nieuws weten. “Als ik bijvoorbeeld iets organiseer, ben ik een echt stresskonijn. Ik wil dat iedereen blij is, dat alle glazen vol zijn, dat de gasten goed gegeten hebben” gaat de presentatrice van start.

“Ik wil dat de mensen zich goed voelen en mij graag bezig zien. De dag dat het anders is, heb ik trouwens geen job meer. Dan blijft de zaal leeg of zappen ze naar een andere zender.” gaat ze verder.

Nathalie maakt zich enorm zorgen over het geluk van andere mensen.” Vroeger kwamen jonge fans voor een handtekening of een foto. Nu is het omdat ze ten einde raad zijn en mij als lichtpuntje zien. Of omdat ze hopen dat ik kan helpen. Of wil luisteren”

Dit soort vragen maakt de mama van twee erg ongerust. Ze vraagt zich af hoe ze haar kinderen voor het ongeluk kan behoeden. “Want als zij niet gelukkig zijn, dan ik ook niet.” besluit het tv-gezicht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.