Margot Hallemans doet meer dan acteren in Familie. Zo geeft ze ook yogalessen in Soul Lab, waar ook haar 18 jaar oudere broer Niko zijn passie voor persoonlijke groei met haar deelt. 

Margot is met broer Niko en broer Geert met wie ze 20 jaar scheelt, duidelijk een nakomertje, ze was een ongeplande baby, komen we te weten in Story. 

Al op zijn achttiende was Niko zot van baby’s. Margot werd dus vanaf het begin met liefde ontvangen door haar broer. “Ik ben ook de tweede persoon die Margot heeft vastgehouden. Ons vader en mijn broer durfden niet”, glundert Niko. Ze was dan ook een prematuurtje van 1,2 kilo. 

“En daardoor had ik altijd een beetje het gevoel dat Margot mijn dochter was. Er zijn gasten die op hun achttiende vader worden”, lacht Niko. 

Om het familiegeluk in Story te benadrukken, geeft de actrice trots nog even mee dat haar oudste broer Geert haar peter is. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.