F.C. De Kampioenen en De Kotmadam zijn ondertussen al zo vaak herhaald dat iedereen de tel kwijt is.  Verschoten & Zoon echter is nu pas aan z’n allereerste herhaling toe. Van 1999 tot 2007 gaf comedian Jacques Vermeire gestalte aan garagist René Verschoten. Zijn gierige karakter komt geregeld in botsing met de shopverslaving van zijn echtgenote Magda.

In de komische serie speelt Aron Wade Sven Verschoten, de zoon van René. Hij zelf is zeer aangenaam verrast van de herhalingen die nu worden uitgezonden.

“Dat is nooit eerder gebeurd. Ik vroeg het me al af: zouden ze dat ooit doen? Ik dacht van niet. Maar kijk: wél dus”, aldus Aron Wade in Story. Hij zelf heeft nog niet gekeken omdat hij ook zelden terug kijkt naar zaken uit het verleden.

“Ik zie dan toch vooral wat ik beter had kunnen doen. Maar de reacties die ik hoor, zijn positief. Mensen vinden het plezant om Verschoten & Zoon terug te zien”, ontdekt Aron zelf.

Om te acteren moet je jezelf 200 procent geven en daar wringt het schoentje. “Ik voel dat ik dat niet meer kan”, aldus Aron aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.