Ondanks het feit dat hij een jonge dochter heeft die al graag een bezoek bezoekje brengt aan discotheken, zul je Davy Gilles zelf niet snel zien in dergelijke etablissementen.

“Ik vind dat veel te druk. Ik raak snel overprikkeld. Chris (Van Tongelen) en Gunther (Levi) hebben dat ook. Soms is het muisstil in ons Romeo-busje op de terugweg naar huis”, bekent hij in Dag Allemaal.

“Ik ben ook almaar voorzichtiger met oortjes en zo, want ik heb toch al wat gehoorschade opgelopen. Discotheken afschuimen zou dat alleen maar erger maken”, aldus Davy Gilles.

Het trio staat ondertussen al heel wat jaren op de planken en kent mekaar door en door. Blijkbaar zijn er dus nog meer raakvlakken dan enkel het zingen en entertainen.

“We doen volgend jaar een jubileumtournee met De Romeo’s voor ons twintigjarig bestaan. Elk jaar breng ik ook een solosingle uit, een echt levenslied zoals het nieuwe ‘Jij bent mijn leven’. En ik blijf met Sasha optreden, natuurlijk”, deelt Davy mee aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.