Schlagerzanger Christoff De Bolle houdt er een wel erg interessante hobby op na. Hij verzamelt namelijk oldtimers van zijn favoriete automerk: Mercedes.

In Primo geeft hij wat meer tekst en uitleg over zijn passie. En daarbij vertelt hij ook iets meer over het financiële plaatje ervan.

“Ik heb vijf oldtimers staan, onder andere een Mercedes 190, net zoals Will Tura er vroeger eentje had”, zegt hij. “Voor mijn eerste Mercedes heb ik 15 à 20.000 euro betaald. Ik ga geen zotte prijzen betalen, maar die wagens stijgen meestal wel in waarde na verloop van tijd. Dus het is ook ’n beetje een investering”, vervolgt Christoff. Al deed hij recent wel enkele wagens van de hand, omdat ze er maar stonden te staan: “Er werd niet mee gereden en dat vond ik zonde”, besluit de charmezanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.