Bart is al vele jaren samen met Luc Appermont. Dat betekent ook dat ze mekaar ondertussen al heel goed kennen maar ook mekaars minder goede puntjes al ontdekt hebben.

En bij Bart ligt vooral de vergeetachtigheid van Luc zwaar op zijn maag. “Hij legt zijn spullen nooit op dezelfde plaats en dan is het altijd zoeken. Maar wonder boven wonder vindt hij ze steeds terug, soms wel pas dagen later”, vertelt Bart Kaëll openhartig aan Story.

Laat ons hopen dat Bart het nooit écht beu wordt dat Luc alles vergeet want dan kan hij misschien een nieuwe relatie beginnen met zijn celebrity crush: Harry Styles.

“Hij is een performer met ontzettend veel charisma die perfect weet in te spelen op de noden van zijn, weliswaar overwegend jong, publiek. Knap ook hoe hij door styling, performing, humor en interactie met het publiek een aantrekkelijke show weet neer te zetten”, aldus Bart in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.