Pommelien Thijs is de nieuwste coach bij The Voice Kids, zo valt in De Zondag te lezen.

“Ik heb door mijn carrière natuurlijk bepaalde ervaringen, en ik denk dat ik gevoelens makkelijk kan herkennen in die kids”, gaat de zangeres van start. “Maar voor mij was dit ook allemaal nieuw en spannend. Ik ging samen met die kinderen ook voor het eerst door dit hele traject.”

Volgens de Zomerhit-winnares werd het pas écht genieten toen ze individueel met haar jonge talenten aan de slag kon. “Het voelde alsof de rollen waren omgedraaid. In plaats van zangles te krijgen, mocht ik nu zangles geven.”

Hoewel de kinderen in het begin misschien even starstruck waren, ging dit volgens Pommelien toch erg snel voorbij. “Ik vond het cool om te zien met hoeveel lef die kinderen naar de coaching kwamen en op het podium stonden”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.