Bente was gedurende het ‘Boer Zkt Vrouw’ avontuur uiteindelijk de uitverkorene van Jef. Hun relatie leek de goede kans op te gaan tot we op de reünie vernamen dat het plots volledig mis was gelopen.

Bente nam meer en meer afstand van Jef en liet hem steeds meer staan”, zo vertelde hij openhartig maar dat was op zich nog ok. Toen hij haar echter zag kussen met een ander, was het voor hem voorbij.

Tijdens een ruzie had hij ook duidelijk gemaakt aan Bente dat haar gewicht met 5 kilo verhoogd was en dat dat eigenlijk ‘boerenbedrog’ was. Ze kon ook totaal niet lachen met die opmerking omdat ze sowieso al een persoon is die niet echt zelfzeker is.

“Ja zeg, soms moet je een vent ook met een korreltje zout nemen en wat hij zegt een beetje relativeren”, vertelt Cathy, de deelnemende boerin, aan Dag Allemaal.”

“Wat ik op landbouwbeurzen al te horen heb gekregen van zatte loonwerkers… Jef heeft ook niet gezegd dat ze een vette koe was, hé”, aldus Cathy aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.