Een tijdje geleden trok Klaasje Meijer naar LA om er een acteeropleiding te volgen. Die heeft ze nu achter de rug en ze is klaar om Vlaanderen en Nederland volledig te veroveren.

Die maand dat ze in LA zat, was ze daar helemaal alleen zonder haar vriend Max. Hij bleef alleen achter in Nederland.

“Ik ben heel blij dat Max en ik elkaar veel vrijheid gunnen. We houden onze jobs zoveel mogelijk gescheiden. Maar hij was wel blij dat ik terug was, het zit nog altijd goed tussen ons”, klinkt het bij Klaasje Meijer in Dag Allemaal.

In LA wisten ze niet wie Klaasje was, en dus ook niet dat ze ooit deel uitmaakte van een populaire meidengroep in België.

“Enkele maanden geleden was ik in Londen, daar waren ze wel onder de indruk dat ik had deelgenomen aan ‘The Masked Singer’. Dat is natuurlijk iets wat mensen van over de hele wereld kennen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.