Ianthe Tavernier is in ‘De Buurtpolitie’ hoofdinspecteur Floor maar in het échte leven zou ze toch ook wel iemand graag eens in de boeien slaan. Vooral dan David Beckham. 

Het is volgens haar niet alleen een mooie man maar ze heeft hem eigenlijk wel onderschat. “Ik dacht dat die vooral kon voetballen vanwege zijn looks op het veld maar dankzij de Netflix-reeks ‘Beckham’ weet ik nu echt hoe goed hij is”, verklapt ze aan Story.

“Met David zou ik dus weleens een babbeltje willen slaan in de combi”, bekent de actrice. Blijkbaar is de stoere Ianthe dus zeker niet bang om ook celebrities onder handen te nemen. Waar ze dan wel bang van is, is de zee. 

“Ze is ook onberekenbaar. Vanuit de mensheid heb je er maar weinig vat op, terwijl ik een controlebeestje ben”, geeft ze toe aan Story.

Deelnemen aan ‘Over de oceaan’ zou voor Ianthe Tavernier dus een enorme uitdaging zijn. En zo heeft ze er nog wel wat want voor haar is het echt niet makkelijk om wat kilo’s bij te krijgen. Iets waar de meeste mensen stikjaloers op zouden zijn. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.