Ze vindt dat een mooi compliment

Ieder jaar opnieuw is heel Vlaanderen erg geïnteresseerd in welke boeren en boerinnen dit jaar zullen deelnemen aan ‘Boer Zkt Vrouw’. Vrouwen verwachten dan wel geen posterboys volgens Dina Tersago, toch zit er altijd eentje bij die de temperatuur stevig doet stijgen.

Dit jaar is dat de West-Vlaamse melkveeboer Stef. Zijn eerste scène is eentje waarbij hij onder de douche kroop. 

“Ja, dat hebben we goed uitgespeeld. Dat hij op zoek was ‘naar een Dina’ daar schrok ik wel van. Ik vind het heel schattig dat hij dat eruit floepte. Een mooi compliment dat mijn ego streelde, dat geef ik toe. Al denk ik toch dat Stef vooral op zoek is naar de jongere versie van Dina”, lacht Dina in Dag Allemaal.

Toch kan Tersago begrijpen waarom hij dat vertelde. Ze is al jarenlang vaste presentatrice van het programma, ze is er van in het begin bij. Volgens Dina zien ze haar als perfecte boerinneke.

Maar ‘Boer Zkt Vrouw’ is niet het enige waarin we Dina dit jaar kunnen zien schitteren. “Er komt ook een nieuw seizoen van ‘Ze Zeggen Dat’ en de opnames voor het derde seizoen van ‘Huis Gemaakt’ zijn al gestart.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.