Akkerbouwboer Bart Beyaert en zijn vrouw Céline Dewitte, die elkaar in 2020 via het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw’ leerden kennen, zijn twee ietwat vreemde eenden in de bijt binnen de landbouwstiel.

Dat vertelden ze zelf na de komst van hun eerste kindje, dochtertje Alice geboren in juni 2023, aan het weekblad Story.

Naast het werk op de boerderij werken ze namelijk allebei ook nog voltijds buitenshuis: “Van het boerderijleven alleen kunnen wij niet leven”, aldus boer Bart. “Het risico is te groot geworden door de vele investeringen die de overheid ons oplegt. Omdat we meer werkzekerheid willen, werk ik voltijds als verkoopleider in een bedrijf dat meststoffen produceert, en is Céline fulltime vertegenwoordiger.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.